Hvem er jeg

Den private pasningsordning

Pernilles skovtrolde

- midt i naturen...

 

Jeg hedder Pernille Schjødt, er 44år og gift med Jesper. Sammen har vi har to børn, Mathilde der er fra juli 06 og Villads der er fra juni 09.

Vi har 3 katte, som det meste af tiden er udenfor, eller ligger og sover.

Vi har 5 hesteopstaldet de elsker alle at få gulerødder af børnene.

 

Jesper er ansat som skraldemand.

 

Inden jeg startede min private pasningsordning (før kendt som privat dagpleje) i oktober 2010, har jeg været ansat som kommunal dagplejer i 3 år.

 

Jeg har arbejdet med børn i sammelagt 25 år.

 

 

De børn jeg primært har arbejdet med har været i alderen 0-3 år i henholdsvis vuggestuer, dagpleje og hjemmedagpleje.

 

 

Jeg har ligeledes været beskæftiget både i børnehaver og på et fritidshjem.

 

Jeg blev uddannet som optiker i 2005, men jeg fandt dog meget hurtigt ud af at jeg slet ikke kunne undvære børnene, så derfor stoppede jeg og startede som kommunal dagplejer.

 

Mit arbejde som dagplejer var ,jeg rigtig glad for, hvilket også er grunden til, at jeg fortsatte som privat børnepasser, da kommunen valgte at lukke den kommunale dagpleje ned, i alle yderområderne.

Jeg holder meget af den måde at arbejde med børn på, herunder det tætte forhold man får med både børnene og deres forældre.

 

Jeg lægger vægt på, at børnene skal have en rolig og tryg hverdag, med masser knus og kram og at det enkelte barn bliver tilgodeset efter deres behov - hvilket jeg mener er den private børnepasnings force.

 

Jeg har en del erfaring med særligt sensitive børn, er god til at læse deres signaler og tage hensyn til deres behov. I alle de år jeg arbejde i vuggestue, havde jeg stort set ansvaret for alle de nye børn der skulle køres ind. Den rolige tilgang jeg har til børnene, gør at de hurtigt bliver trygge og at indkøringen som regel går nemt og smertefrit :-).

 

Derudover er det også vigtigt at børnene bliver stimuleret alderssvarende, sprogligt, motorisk osv.

 

Jeg går op i, at børnene får en sund og varieret kost, en del af maden vil være økologisk.

 

Jeg bager selv rugbrød og boller, hvilket betyder at børnene dagligt vil få serveret friskbagte boller til deres eftermiddagsmad.

 

Frisk luft er dejligt, og børnene kommer ud hver dag, vi er ude i alt slags vejr - dog kan der forekomme enkelte dage hvor vi bliver inde og hygger os med kreative ting, danser, synger, læser bøger ol. hvis stemningen er for det i stedet.

PRÆSTESKOVVEJ 4 - 3550 SLANGERUP - TLF. 2273 5536 - PERNILLESSKOVTROLDE@GMAIL.COM