Anbefalinger

Den private pasningsordning

Pernilles skovtrolde

- midt i naturen...

Det siger forældrene

 


Deniz Tangor Christensen:

 

Som alle de gode ting i livet kommer til en ende, så gjorde Deniz tid hos Pernille det d.30/09.

Som Deniz forældre, takker vi Pernille og hendes familie for de fantastiske 2 år Deniz havde med dem. Han blev budt velkommen hver dag med et smil, duften af friskbagte boller og Jespers små vittigheder :-). Selv når vi har rystet deres båd med vores nye døgnrytme på grund af nye job, støtte de os og viste en stor forståelse.

 

Som dagpleje, tilbyder Pernille en balance af indendørs og udendørs aktiviteter, hvor børnene får en chance for at opleve naturen og dyrene, tilbringe tid sammen med andre dagpleje børn og forberede sig på børnehave livet. På grund af at Deniz har været udenfor hver dag, uanset vejret, er Deniz nu forberedt til skovbørnehave liv og skovørnehavens pædagoger siger også, at de klart kan se Pernilles børn i teamet.

 

Sidste år havde pernille og hendes familie en hård tid på grund af Pernilles kræft diagnose, men de tog kampen med stort mod og de fortsatte med at give en husly til vores børn.

For de kommende forældre, kan jeg sige, at Pernille ikke kun tilbyder en dagpleje, men et andet hjem til børnene, hvor som forælder er du sikker på at dit barn får kærlighed, opmærksomhed og hjælp, når de skal lærer nye ting. Jeg er stadig jaloux på "Nille" fordi hun var den første person til at se Deniz gå selv :-)

 

Kære Pernille, tak for at tage vidunderlige pleje af Deniz og forberede ham for det næste skridt i hans lille verden.

 

 

 

Linda Nielsen, mor til Ellen og Conrad:

 

"Conrad og Ellens 2. mor"... Nok den mest rammende betegnelse for vores forhold til Pernille. At alle børnene så tillige kaldte Jesper for"Farfar" var kun en ekstra bonus... Vores tvillinger har været hos Pernilles Private dagpleje siden de var 1 år og de har glædet sig til hver eneste dag.

Jeg har altid været helt tryg og ingen bekymringer haft ved at forlade tvillingerne hos Pernille for at gå på arbejde. Jeg ved at hver dag har været en oplevelse for dem, hvad enten de har været på gå- eller cykeltur, kigget på forskellige dyr, hygget på stranden, hoppet rundt i skoven, leget i Pernilles have/stue, tegnet, leget med perler, sunget sange, læst bøger eller nogle af alle de andre skønne ting der har været så givende for børn i deres alder.

Pernille er glad for at tage billeder... mange billeder. :-) Og hun finder endda også tid til at uploade dem så vi løbende har haft et grundigt indblik i tvillingernes dagligdag, og vi er lykkelige for at vi nu har minder fra deres udvikling gennem de sidste 2 år.

Hele Pernilles familie har været utrolig engagerede over for alle vores børn i dagplejen. De har alle givet meget mere end man ville forvente og kunne forstille sig.

Forældrene til Oscar har beskrevet meget rammende, hvad Pernille og hendes familie har været igennem. Vi har så meget respekt for, hvordan Pernille har tacklet situationen og at hun stadigvæk har haft så meget overskud til at passe på mine børn.

 

Pernille, Jesper, Mathilde og Villads... Tak for alt det I har givet

Ellen og Conrad.... Af hjertet tak for al jeres kærlighed og omsorg.

 

 

Pia Kjær Rolander.

 

I onsdags skulle Oscar og vi forældre sige farvel til Pernille, Jesper, Mathilde og Villads. Det var med stort vemod, og samtidig vidste vi jo at Oscar var klar til at tage næste skridt ud i livet. Oscar har været hos Pernille siden han var 9 mdr., og indtil nu hvor han er næsten 3 år. Det har været en fantastisk dagplejetid. Hver eneste dag møder vi Pernille, fuld af energi og altid med et skønt smil på læben. Hun favner Oscar på en enorm omsorgsfuld, varme og kærlig facon, som er yderst oprigtig og ærlig.

Oscar har nydt at komme hos Nenne (Pernille), og der har aldrig været indevendinger imod at skulle afsted.

Hver dag kommer børnene ud i den skønne natur der er ved og omkring Buresø, som Pernille benytter sig af. De fodrer de omkringliggende dyr, får, køer, heste og høns. Klapper nabohunden, samt egne katte. Oscar var tilstart bestemt ikke tryg ved dyr, men dette fik Pernille hurtigt kureret

 

Midt i vores tid hos Pernille, fik Pernille konstateret brystkræft. Forfærdelig, frygtelig melding. Men sej og stærk som hun er, tog hun kampen op, nægtede at sygemelde sig, fik sin mand Jesper med indover, og sammen kæmpede de sig igennem side om side. Jesper blev midlertidig dagplejefar. Når Pernille skulle på hospitalet, var Jesper hjemme, og aldrig har der været meldt lukket i Pernilles dagpleje.

 

Udendørslivet er for Oscar det bedste. Han elsker at være udenfor, at klatre i træerne, at rulle i bladene, at hoppe i vandpytterne, og løbe i skovbunden. Alt sammen en leg som han fik lov til hver dag hos Pernille. Også at sidde på Jespers traktor, at grave i haven med ham, har været ting som Oscar har nydt i stor stil. Nu skal han starte i skovbørnehave, og dér har de allerede sagt, at Oscars motorik og dét at bevæge sig i naturen jo er en leg for ham, hvis han har gået hos Pernilles dagpleje :-) Pernille klæder dem godt på, til at komme videre til næste epoke i deres små liv.

 

Pernille serverer hver dag hjemmebagte boller og rugbrød, børnene får økologisk mad, og rammerne er særdeles hyggelige og hjemlige på deres landsted.

Pernille er et virkelig dejligt menneske, der gav stor tryghed til vores barn, og vi kan absolut kun videregive den aller varmeste anbefaling.

 


Katinka My Jones Ågard:


Jeg skal måske starte med at tilstå, at jeg var en af dem med et vist sæt fordomme overfor privat dagpleje. Udannede pædagoger er noget er det vigtigste, siger min (eks)pædagogmormor.

Men alle mine forventninger blev gjort til skamme, da Sixten startede i dagpleje hos Pernille. Pernille har mere pædagogisk forståelse end de fleste pædagoger, jeg har mødt, og er mere engageret i det enkelte barns udvikling. Hun mødte Sixten der hvor han var i sin udvikling, han var relativt sky, og hun lod ham komme til hende, i stedet for at presse for meget på. Hun har stor respekt for børnene som mennesker, og forstod (uden at problematisere det) vores drengs behov for nogle gange at gå lidt i enrum og sidde for sig selv. Men vigtigst af alt er hun omsorgsfuld, åben, og engageret. Børnene kommer ud i den smukke natur hver dag, og i den tid Sixten har gået hos Pernille er hans motoriske færdigeheder langt over gennemsnittet for hans alder, fordi han har fået gået, kravlet og balanceret så meget. Der hersker en rolig stemning hos Pernille, og det er meget tydeligt at børnene trives. Da min søn gik i vuggestue, havde jeg tit dårlig samvittighed over at aflevere ham. Det har ikke været tilfældet hos Pernille. En stor anbefaling herfra. /Morten, Katinka & Sixten

 

 

Pernille Hejner:


At Cecilie er kommet i dagplejen hos Pernille har været det helt rigtige valg for os.

Cecilie bliver hver dag mødt med varme, kærlighed, omsorg, interesse, forståelse og masser af opmærksomhed fra Pernille.

 

Pernille har fokus på det enkelte barn og dets specielle personlighed og behov. Hun er rigtig god til at tage tingene i børnenes tempo og lader dem få tid og rum til at være optagede af deres interesser, som fx at se på traktorer, udforske naturen osv og Pernilles egne børn er fantastisk søde og gode til at give dagplejebørnene plads og lege med dem i deres eget hjem.

Som forældre er det altid svært, at overlade sit barn til andre, men Pernille har fra starten formået at skabe et trygt og sjovt sted, hvor Cecilie er meget glad for at være.

Jeg kan kun give Pernille mine allerbedste og varmeste anbefalinger, hun har givet Cecilie den allerbedste start på livet i en pasningsordning.

 

 

Ninna Ropers:


Tjalfe startede i vuggestue d 01-03-12 og var der i ca 7 mdr. Tjalfe trives IKKE i vuggestuen.


Jeg kontaktede Pernille og forhørte mig om der var plads. Der blev jeg mødt af en dagplejemor, der var meget forstående og hensynsfuld. Pernille hjalp mig på alle tænkelige måder og gav mig ro. Desuden talte jeg i tlf med de andre forældre, der på det kraftigste anbefalet Pernille.

Tjalfe startede hos pernille d. 01-10-12, den bedste beslutning vi har taget overhovedet!


Pernille er et dejligt menneske der giver min dreng tryghed, omsorg, opmærksomhed og kærlige omgivelser. Hendes måde, at møde min dreng på, var lige det som Tjalfe havde brug for, der var en god kontakt. Tjalfe henvende sig med det samme til Pernille. Jeg var som mor bekymret for skiftet, men pernille var god til at sende billeder af min dreng,- så jeg var rolig, når jeg var på arbejde.

Pernille sørger godt for børnene med sund / økologisk og varieret kost. Og passende aktiviteter til han niveau. Hvor jeg som mor, trygt kan aflevere min dreng og vide at han har den bedste dag i dejligt selskab.

Hun har desuden nogle skønne retnings linier, der stemmer meget overens med vores egne.


Når Tjalfe får af vide,- at han om morgene skal op til Pernille, suser han ud og hopper i uvilkårlige sko (også mor og far´s) gerne i nattøj da han gerne vil afsted nu.. Op til hans nille (Pernille)


Vi som forældre er også meget glade for pernille

 

Regine Kjer Westphal:


Idag er en trist trist dag.. Vores veje skal skilles, efter blot 6 måneder. Det er ikke med hverken min eller Milas´s gode vilje. Men de kloge siger jo forandringer fryder. Jeg håber det :o) Der er en mening med alt også en mening med at Milas ikke længere skal være Dagplejebarn men nu et Vuggestuebarn. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernilles Private Dagpleje. Omgivelserne er skønne og Pernille er en Dagplejemor der giver sig selv 2000% i sit job og er yderst fleksibel. Hun passer så godt på børnene og aldrig har jeg været i tvivl eller nervøs for at overlade min søn til hende, hun var det helt rette valg for os og Milas.

Milas har altid vist glæde og vist tryghed ved at være hos Pernille, hun møder hans behov så fantastisk godt, og det gør en mor glad. Jeg ville ALDRIG være i tvivl om hvor jeg skulle sætte mit kryds hvis man kunne vælge Verdens Bedste Dagplejemor...Pernille, jeg vil sige forhåbentligt på gensyn og tak for den tid du har haft til at præge min søn, for det har du gjort noget så fantastisk...Tak er et fattigt ord, men TAK for alt du har gjort for Milas og for mig...

 

 

Per Horn:


Vi har i perioden 01.10.2010- 30.11.2011 haft Thea i dagpleje hos Pernille.

Thea har altid været en reserveret pige, men det blev fra starten klart, at hun følte sig meget tryg og hjemme i Pernilles dagpleje.

Det har været fantastisk for Thea´s udvikling at være hos Pernille, og det var sørgeligt da vi måtte sige farvel.

Pernille er et utroligt varmt og kærligt menneske, som både vi og Thea holder meget af.

Pernille formår at skabe gode og sunde rammer for børnenes udvikling, hun besidder positive værdier, og har en økologisk og sund tilgang til børnenes kost.

Pernille er værdsat af både børn og voksne, og vi kan på det varmeste anbefale hendes dagpleje som en god start på tilværelsen for børn.

PRÆSTESKOVVEJ 4 - 3550 SLANGERUP - TLF. 2273 5536 - PERNILLESSKOVTROLDE@GMAIL.COM